Verzorging

Maaltijden 

De huishoudster verzorgt alle huishoudelijke taken zoals dagelijkse schoonmaak, verschonen en opmaken van de bedden, het op peil houden van de mineraalwatervoorraad, verzorgen van koffie, thee, etc. Mankementen in of rond het huis kunt u aan haar melden, waarbij zij kan terugvallen op de helpdesk voor support.

Op verzoek en in overleg kan zij de dagelijkse inkopen doen en maaltijden verzorgen. Op zaterdag kan zij maaltijden voor de zondag (haar vrije dag) voorbereiden.

Menusuggesties treft u hier: Menu

Uiteraard kunt u ook zelf koken of een lunch klaarmaken, of gebruik maken van een van de vele restaurants in Lovina of Singaraja.

De was

De huishoudelijke hulp zorgt ook voor de verschoning van beddengoed, handdoeken en huishoudtextiel. De was doet zij in het servicehuisje waar een wasmachine staat.   

Tuin en zwembad 

Deze worden onderhouden door tuinman Pastika. Hij sproeit de tuin en snoeit planten en bomen. Tevens verzorgt hij het zwembad (schoonmaak, controle waterkwaliteit, chloreren en bijvullen).  

Internet

WiFI met snelle verbinding via eigen antenne.

Electriciteit

220 volt 50 Hz (Nederlandse/Europese stekkers type C en/of F). Diverse zaklantaarns. 

Water

Via de publieke waterleiding wordt bronwater uit de heuvels geleverd aan eigen 8.000 liter watertank op het terrein. Dit water is niet drinkbaar. Er is een boiler voor warm water in badkamers en keuken.  Drinkwater: mineraalwater wordt ingekocht en is in de keuken (25 liter container) en badkamers (kannen) beschikbaar. 

Afvalverbranding  

Er is geen afval-ophaaldienst in Tigawasa. Huishoudelijk afval wordt op een vaste plek verbrand. Er is ook een stortplaats voor groen afval.

Bewaking    

Elke nacht worden terrein en villa bewaakt tussen ca. 19.00 uur 's avonds en ca. 05:30 door een vaste medewerker die een slaapplek in de Bale Benomg (Gazebo) heeft.  

Vervoer     

Zie hiervoor de betreffende webpagina.

Massages        

Voor een heerlijke massage kunt u een masseuse laten komen. Zij kan de massage bijvoorbeeld uitvoeren in de bale benong. 

Offeren aan de goden  

Naast de villa staat de huistempel/offernis gewijd aan de Balinese demon Jero Gede. Een dergelijke offerplaats vindt u bij elk huis of gebouw op Bali. Hier wordt dagelijks geofferd ter bescherming van huis, terrein en bewoners.

Manual

In de villa vindt u een manual met alle praktische informatie voor een optimaal gebruik, tips voor wandelingen en excursies, telefoonnummers, en prijzen van vervoer via de helpdesk. Deze manual kan ook na boeking als PDF aan u gemaild worden.

Pluspunt
  • Adembenemende vergezichten,
  • Temidden van natuur en authentieke cultuur,
  • Uitstekende voorzieningen en verzorging,
  • Prachtig huis omringd door terrasvormige tuin,
  • Accommodatie voor 1 - 4 personen,
  • Zwembad met zeezicht
  • Nieuwe stabiele Wi-Fi infrastructuur
  • Vanaf Euro 475 per week
Plaats
Villa Sarah Nafi
Huidig ​​weer
Huidig ​​weer
30°c
Gedeeltelijk bewolkt