Voorzieningen en inventaris

De villa is ingericht op een comfortabel verblijf voor maximaal vier personen.

Woonkamer

De woonkamer is ingericht met meubels gekocht bij antiquairs en meubelmakers in de omgeving. De op maat gemaakte nieuwe meubels zijn vervaardigd van recycled hout. Veel accessoires zoals manden, vloermatten, potten en dergelijke, komen van traditionele markten of warungs uit de buurt. Producten die de Balinezen zelf ook gebruiken. Bij de aankleding van het huis is veel Balinese en Javaanse batik toegepast. In de oude servieskast staat modern eetservies en traditioneel Balinees aardewerk serviesgoed. Twee plafondventilatoren brengen hier verkoeling. Separate eethoek.

Keuken

De keuken grenst aan de woonkamer maar is daarvan afgescheiden. Naast alle keukenapparatuur staat hier ook een mineraalwatercontainer met tap. Achter het huis is een afsluitbare bijkeuken voor opslag. 

Slaapkamers/badkamers, per kamer:

De tweepersoons bedden (160 x 200) hebben comfortabele matrassen, kussens en klamboes. Er zijn goed leeslampjes. Beddengoed, handdoeken en badlakens zijn aanwezig. In beide kamers zijn een wekkerradio, en zaklantaars, haarföhn, mineraalwater, scheerspiegel, een kluisje en een brandblusser. De vaste kasten bieden veel bergruimte. In de kamer is een afgescheiden gedeelte met twee wastafels. Daarachter ligt een deels overdekte buitenbadkamer met douche en toilet. Er is warm en koud water. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning. Roken in de slaapkamers is niet toegestaan.

Studeerkamer

In de studeerkamer (grenzend aan een van de slaapkamers) staat een boekenkast/ladenkast met romans, tijdschriften en non-fictie literatuur over Bali en Indonesië.  Hier bevindt zich een medicijnkast met gangbare medicijnen voor zelfmedicatie en een EHBO-kit. Er is tevens een walk-in closet voor opslag van grotere zaken zoals koffers. 

Zwembad

Op het terras bij het zwembad staan vier ligbedden, onder de pergola die voor schaduw zorgt. Het zwembad heeft verlichting (laagspanning). Op de twee grote opblaas-zwembanden kunt u heerlijk ronddobberen. Bij het zwembad staat een pomhuisje, met de pomp- en filterinstallatie en onderhoudsmiddelen. NB het zwembad heeft een aflopende diepte van 1.20 - 1.80 meter. Duiken is daarom gevaarlijk en verboden!

Studio

Tussen het parkeerdeck en de Bale bengong is een klein huisje gebouwd, door het personeel 'Kantor' genoemd. Het dient als extra studeer- en werkplek. Voorzien van kleine badruimte met douche en toilet en AC. Roken is binnen niet toegestaan. 

Bale bengong

Ook de bale bengong is voorzien van een matras, met rolkussens en kussentjes. Om te loungen, over de zee te turen, te mediteren, voor of uw ochtend work-out. En, niet te vergeten, een authentieke Balinese massage! (zie Verzorging). De Bale bengong wordt 's avonds en 's nachts door de nachtwaker als verblijfs- en slaapplaats gebruikt.

Personeelshuisje

De medewerkers hebben hier de beschikking over pantry, toilet en mandikamer. Ook de wasmachine, strijkbenodigdheden, droogrekken etc. zijn hier te vinden.

Pluspunt
  • Adembenemende vergezichten,
  • Temidden van natuur en authentieke cultuur,
  • Uitstekende voorzieningen en verzorging,
  • Prachtig huis omringd door terrasvormige tuin,
  • Accommodatie voor 1 - 4 personen,
  • Zwembad met zeezicht
  • Nieuwe stabiele Wi-Fi infrastructuur
  • Vanaf Euro 475 per week
Plaats
Villa Sarah Nafi
Huidig ​​weer
Huidig ​​weer
30°c
Gedeeltelijk bewolkt