Nieuws

Corona Virus COVID 19

RE-OPENING BALI

Door de inreisbeperkingen in verband met Covid 19 nu al meer dan een jaar Villa Sarah Nafi niet kunnen bezoeken. Gelukkig hebben onze staf en het villa management zich ook het afgelopen jaar volop ingezet om het hus en omringende tuin in goede staat te onderhouden. Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk wanneer Bali weer bezocht kan worden. De officiële berichten daarover variëren nogal. We hopen zo snel als mogelijk weer huurders te kunnen verwelkomen en er uiteraard ook zelf heen te kunnen.  Indien u belangstelling heeft het huis te huren neem dan contact op. Reserveringen voor dit jaar kunnen vanaf nu gemaakt worden zonder aanbetaling en met het recht op kosteloze annulering.

________________________________________________

Nieuwe vloer en keuken

Eind 2018 zijn de vloeren van de veranda, woonkamer en keuken betegeld met traditionele tegels. Ook is de indeling van woonkamer en keuken gewijzigd. Gegeten wordt nu in de voormalige keuken, terwijl de oude bijkeuken nu keuken is geworden. De keuken is daardoor meer afgesloten en het eetgedeelte is gescheiden van de woonkamer. De tegels zijn handgemaakt in een kleine cementtegelfabriek in het zuiden van Bali.

________________________________________________

Nieuwe luxe super market 'Pepito Market' in Lovina (januari 2018)

Aan de kustweg Singaraja-Seririt in Lovina, op nog geen 10 minuten met de scooter of auto vanaf het huis, is een grote luxueuze supermarkt geopend.  Daarmee is het in Lovina verkrijgbare assortiment enorm uitgebreid. Het is het eerste filiaal van de Pepito Market keten die eerder in Zuid Bali een aantal winkels opende. Het aanbod bestaat behalve uit de gebruikelijke levensmiddelen ook uit een uitgebreide bakkerij, slijterij, zuivel- en groente afdeling en slagerij en delicatessen. De winkels is te vinden bij de afslag naar Villa Sarah Nafi (Jalan A.A.Pandji Tisna)

_______________________________________________

Tuinhuisje gereed (mei 2017)

Begin mei 2017 kregen we het bericht dat de werkzaamheden gereed zijn. Het tuinhuisje is klaar. De inrichting volgt deze zomer. Verdere verbeteringen aan het huis en omgeving zijn ook afgerond: bij het entreehek is een nieuwe keerplaats voor auto's gerealiseerd. In de praktijk bleek het parkeerdeck wel prima om te parkeren, maar voor wat grotere auto's net iets te krap op te draaien. dat kan nu dus buiten de poort. Ook is het eerste stukje weg net buiten het hek, dat nogal steil is, verbeterd.Tenslotte is het houten deck voor de woonkamer en de slaapkamers 'overdekt'. Het dak van het huis is hiertoe verlengd. Dat betekent extra schaduw en dat je bij regen droog gebruik kunt maken van dat gedeelte. Een echte verandah is het nu dus geworden.

_______________________________________________

Uitbreiding uitrusting van de villa en toevoegingen aan de tuin in augustus 2016

 

In de maand augustus is door een aantal werkzaamheden en uitbreiding van de inventaris het comfort en de beleving van het huis wederom vergroot. Zo is er aan de keukenapparatuur een magnetron toegevoegd en is in het huis nu ook een grote verplaatsbare fan aanwezig. Een van onze gasten suggereerde dat zo'n ventilator ideaal is voor mensen die liever zonder AC slapen. Voorts is de poort met Balinese deuren die toegang geeft tot het zwembad-terras gereed gekomen en is het aantal tuinlampen uitgebreid. Dat levert bij duisternis een prachtig beeld op.

_________________________________________________

Nieuwe state of the art internet infrastructuur in villa

Uitzicht, perfecte bedden, behulpzame staf zijn succesfactoren voor een vakantiehuis. Betrouwbaar en snel internet is tegenwoordig even belangrijk. Ook voor de eigenaren die vanuit Villa Sarah Nafi professioneel contact met opdrachtgevers in Nederland houden. Tot medio juli 2016 werd gewerkt met een router met lokale SIM kaarten. Dat voldeed niet altijd even goed. Daarom is in juli een geheel nieuwe infrastructuur aangelegd, met een eigen antenne, receiver, emergency power unit en WIFI. Beter is thans in Indonesië niet te vinden en we zijn er trots op deze service GRATIS aan onze gasten te kunnen aanbieden.

_________________________________________________

Toevoegingen: pergola's gereed (maart 2016)

In 2015 is een grote pergola boven het parkeer-deck gebouw. Twee auto's kunnen daar nu in de schaduw staan. In het voorjaar van 2016 zijn er twee kleinere pergola's bij gekomen. Eén boven de kleine visvijver, die zorgt voor extra schaduw op de veranda en voor schaduw op de vijver. De tweede pergola overdekt een deel van het zwembadterras. Daar zijn nu ook vier nieuwe ligbedden. De pergola's zijn voorzien van gaasdoek dat de komende maanden begroeid wordt, zodat de constructie opgaat in de omgeving.

_________________________________________________

Bouw villa op aanpalend kavel (December 2015)

Eind 2015 is de bouw afgerond van een tweede huis aan de zuidzijde van Villa Sarah Nafi. Het huis is gebouwd door hetzelfde bouwbedrijf/villa-management als Villa Sarah Nafi. Het is een prachtige villa met drie slaapkamers, gebouwd in opdracht van een Nederlandse eigenaar. Doordat het nieuwe huis aan de zuidzijde (bergzijde) van Villa Sarah Nafi ligt, blijft het prachtige vergezicht op de zee en de laagvlakte onaaangetast en behoudt Villa Sarah Nafi haar unieke 'look and feel'.

_________________________________________________

Bali tourist areas exempt from beer ban (Jakarta Post, April 17, 2015) 

The Trade Ministry’s new regulation on alcoholic beverages, scheduled to take full effect on Thursday, will not be enforced on Bali as the ministry has decided that tourism areas would be exempted from the ban. On Thursday minimarkets, small vendors and beachside beverage vendors across the country were to stop selling beer. Bali administrations, retail associations and vendors had expressed opposition against the beer ban. Sinar Pohan, a ministry official on legal affairs, said Thursday that a ministerial guideline for the ban stipulated that regents and mayors could designate certain places as areas for selling alcoholic beverages for direct consumption by considering the local customs.“These areas or places should be declared as tourism areas or tourism sites through a bylaw,” said Sinar during an explanatory meeting in Denpasar.

______________________________________________________

 

Pluspunt
  • Adembenemende vergezichten,
  • Temidden van natuur en authentieke cultuur,
  • Uitstekende voorzieningen en verzorging,
  • Prachtig huis omringd door terrasvormige tuin,
  • Accommodatie voor 1 - 4 personen,
  • Zwembad met zeezicht
  • Nieuwe stabiele Wi-Fi infrastructuur
  • Vanaf Euro 475 per week
Plaats
Villa Sarah Nafi
Huidig ​​weer
Huidig ​​weer
23°c
Plaatselijke lichte motregen