Over Villa Sarah Nafi

De villa is medio 2014 gereed gekomen. Het ligt in bergarchtig terrein, omgeven door een tuin.

U vindt er oorspronkelijke vegetatie zoals teak-bomen (djati) en cashewbomen. In het rivierdal treft u imposante bamboe-bossages aan die nog steeds een belangrijke bron van inkomsten vormen voor de lokale economie.

Vanaf de openbare weg is het terrein ontsloten door een pad met twee betonrijstroken. Dat is alleen geschikt voor personenauto's en kleine bestelwagens. Bij de villa is een parkeerdek waar twee auto's kunnen staan.

Bij de bouw en inrichting is veel aandacht besteed aan detaillering, kleurstelling en materiaalgebruik. Er is gesteefd naar een huis dat optimaal past bij de omgeving, met een natuurlijke verbinding tussen binnen en buiten. Zo heeft het huis een woonkamer die aan twee zijden geheel open is. Als het eens hard regent kan deze overigens worden afgeschermd door bamboe-rolgordijnen (zogenaamde krees), die ook als zonwering dienst kunnen doen. 

Uniek is het prachtige uitzicht op het omringende heuvellandschap, de kustvlakte en de zee. Voor de woonkamer en de twee slaapkamers bevindt zich een veranda die grenst aan een niervormige vijver met vissen.

Door de wat hogere ligging in de heuvels is het klimaat er aangenaam. De beide slaapkamers kunnen geheel worden afgesloten door glazen schuifdeuren als gebruik wordt gemaakt van de airconditioning. De combinatie van wat zeewind en de hogere ligging maken slapen zonder airconditioning echter goed mogelijk. In dat geval kunnen de louvredeuren gebruikt worden die de slaapkamers afsluiten, maar wel de lucht laten circuleren.

Een prettige extra kamer is de studeerkamer die vanuit één van de slaapkamers toegankelijk is. Hier is een extra opslagruimte, een grote werktafel en een goed gevulde boekenkast met o.a. literatuur en non-fictie over Indonesië en Bali. 

 

 

 

Pluspunt
  • Adembenemende vergezichten,
  • Temidden van natuur en authentieke cultuur,
  • Uitstekende voorzieningen en verzorging,
  • Prachtig huis omringd door terrasvormige tuin,
  • Accommodatie voor 1 - 4 personen,
  • Zwembad met zeezicht
  • Nieuwe stabiele Wi-Fi infrastructuur
  • Vanaf Euro 475 per week
Plaats
Villa Sarah Nafi
Huidig ​​weer
Huidig ​​weer
29°c
Gedeeltelijk bewolkt