Noord-Bali toeristische highlights

Villa Sinar Cinta, AmedTer oriëntatie op de bezienswaardigheden in Noord-Bali kunt u het beste de vele reisgidsen of websites raadplegen. In de villa is een groot aantal gidsen aanwezig waarvan u tijdens uw verblijf gebruik kunt maken. Ook is er een handleiding met aanvullende informatie en kan de helpdesk u behulpzaam zijn.

 

Omdat smaken verschillen is het niet zo zinvol op deze sites suggesties voor excursies te doen. Er is een ruime keuze aan natuurhistorische en culturele bestemmingen die in maximaal een uur rijden van de villa te vinden zijn. Tijdens excursies kunt u vaak verschillende bezienswaardigheden combineren.

U kunt daarbij kiezen uit bergen en vulkanen, meren, watervallen, een botanische tuin, stille stranden, duiken, snorkelen, fietsen, wandelen en trekkings, dolfijnenspotten, een van ’s-werelds mooiste golfbanen en sophisticated wellness aanbod. Maar ook prachtige sawa’s (UNESCO werelderfgoed), hete bronnen, tempels, koloniaal erfgoed, steden, dorpen met hun lokale gebruiken, gerechten en producten, markten en een enkel museum en wat attractieparken dragen bij aan een veelkleurig palet. De religie en cultuur van het eiland bieden tal van mogelijkheden daar getuige van te zijn: ceremonies, crematies, gamelan- en dansvoorstellingen en hanengevechten. De locals zullen u graag er op attenderen als en waar zo'n manifestatie plaats vindt.

 

Alternatief toerisme is er in de vorm van kleinschalig agro-toerisme, eco-toerisme en desa-toerisme (wisata desa) met bijvoorbeeld wandelingen door sawa’s, bezoeken aan dorpsscholen, ambachtslieden (huisnijverheid) en ontmoetingen en maaltijden bij Balinse families thuis. De marketing van deze laatste vormen van toerisme is nog niet sterk ontwikkeld. Het beste kunt u vooraf wat research doen via internet of lokaal rondvragen. De informatie die travel agencies verstrekken beperkt zich vaak tot de meer betreden paden. Individuele lokale divers en gidsen hebben soms wel weer  interesantte tips 'off the beaten track'. 

 

Amed

 

Wij werken samen met Villa Sinar Cinta in Amed. Over de mogelijkheden voor een gecombineerde reisprogramma voor Lovina & Amed, infomeren wij u graag.  

 

 

Pluspunt
  • Adembenemende vergezichten,
  • Temidden van natuur en authentieke cultuur,
  • Uitstekende voorzieningen en verzorging,
  • Prachtig huis omringd door terrasvormige tuin,
  • Accommodatie voor 1 - 4 personen,
  • Zwembad met zeezicht
  • Nieuwe stabiele Wi-Fi infrastructuur
  • Vanaf Euro 475 per week
Plaats
Villa Sarah Nafi
Huidig ​​weer
Huidig ​​weer
32°c
Gedeeltelijk bewolkt