Personeel

Gedurende uw verblijf dragen drie medewerkers zorg voor een aangenaam verblijf. Soms zult u wellicht ook een aantal van hun familieleden ontmoeten.

Yuli is de huishoudster (de pembantu rumah tangga). Zij houdt het huis schoon, en maakt de bedden op. Op verzoek verzorgt zij uw was en uw maaltijden. Yuli is een uitstekende kok en zij woont in een dorp (desa) aan de voet van de heuvel. Haar werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag en ze spreekt goed Engels.

Dan is er Pastika, de tuinman (tukang kebun). Hij woont aan het weggetje naar het huis en verzorgt de tuin en het zwembad. Soms komen zijn vrouw en een of meer kinderen hem daarbij helpen. Ook hij werkt van maandag t/m zaterdag. Hij spreekt een beetje Engels.

Tenslotte vervult Slamet de rol van nachtwaker (penjaga). Hij is de directe buurman en woont op ongeveer 200 meter afstand en spreekt een paar woordjes Engels.  Hij waakt zeven dagen per week en is dan op het terrein aanwezig, waar hij de Bale Benong (gazebo) betrekt. Soms krijgt hij gezelschap van een van zijn kleinkinderen. Dat er een nachtwaker is betekent niet dat Villa Sarah Nafi een onveilige plek zou zijn. Integendeel, maar het is in Indonesië gebruik dat vakantiehuizen een nachtwaker in dienst hebben. U kunt het zien als een gewoonte die er ook to bijdraagt dat de lokale gemeenschap zich een beetje mede-eigenaar van huis en terrein voelt. En het is uiteraard een prettige gedachte dat er iemand gedurende de nachtelijke uren een oogje in het zeil houdt.

Voor uw vervoer kunt u via de helpdesk een auto met een van de vaste chauffeurs bestellen. Zowel voor transfers naar het vliegveld of andere bestemmingen, het doen van boodschappen en het maken van uitstapjes in de directe omgeving of andere delen van het eiland. Ook kunt u een of een self drive scooter huren

De medewerkers gebruiken het personeelshuisje voor hun werkzaamheden en pauzeren daar ook. Zij allen zullen graag bijdragen aan een uiterst plezierig verblijf. 

Pluspunt
  • Adembenemende vergezichten,
  • Temidden van natuur en authentieke cultuur,
  • Uitstekende voorzieningen en verzorging,
  • Prachtig huis omringd door terrasvormige tuin,
  • Accommodatie voor 1 - 4 personen,
  • Zwembad met zeezicht
  • Nieuwe stabiele Wi-Fi infrastructuur
  • Vanaf Euro 475 per week
Plaats
Villa Sarah Nafi
Huidig ​​weer
Huidig ​​weer
25°c
Plaatselijke regen in de omgeving