Voorzieningen en inventaris

De villa is ingericht op een comfortabel verblijf voor maximaal vier personen.

Woonkamer

De woonkamer is ingericht met meubels gekocht bij antiquairs en meubelmakers in Lovina. De op maat gemaakte nieuwe meubels zijn vervaardigd van oud hout. Veel accessoires zoals manden, vloermatten, potten en dergelijke, komen van traditionele markten of warungs uit de buurt. Producten die de Balinezen zelf ook gebruiken. Bij de aankleding van het huis is veel Balinese en Javaanse batik toegepast. In de oude servieskast staat modern eetservies en traditioneel Balinees aardewerk serviesgoed. Twee plafondventilatoren brengen hier verkoeling. DVD-, CD-player, sateliet-televisie.

Keuken

De open keuken grenst aan de woonkamer maar is visueel afgescheiden. Naast alle keukenapparatuur staat hier ook een mineraalwatercontainer met tap. Aan de keuken grenst een afsluitbare bijkeuken voor opslag. Hier staat een grote koelkast met vriezer en een magnetron.

Slaapkamers/badkamers, per kamer:

De tweepersoons bedden (160 x 200) hebben comfortabele, dikke en soepele matrassen, dunne dekbedden, hoofdkussens en klamboes. Er is verlichting waarbij goed gelezen kan worden. Beddengoed, handdoeken en badlakens zijn aanwezig. In beide kamers zijn een wekkerradio, zaklantaarns, extra zonnecel-leeslamp, haarföhn, mineraalwater, scheerspiegel, een kluisje met cijferslot en een brandblusser. De vaste kasten bieden veel bergruimte. Er is een binnenbadkamer met twee wastafels en een tropische, deels overdekte buitenbadkamer met douche en toilet. Er is warm en koud water. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning. Roken in de slaapkamers is niet toegestaan.

Studeerkamer

In de studeerkamer staat een boekenkast/ladenkast met romans, tijdschriften en non-fictie literatuur over Bali en Indonesië. U vindt er ook kantoorbenodigdheden en reservelampen. Er is een werktafel met bureaustoel. Hier bevindt zich verder een medicijnkast met gangbare medicijnen  voor zelfmedicatie met toelichting (Engels) en een EHBO-kit. Er is tevens een walk-in closet voor opslag van grotere zaken zoals koffers. Hier is ook een gereedschapskist te vinden.

Zwembad

Op het terras bij het zwembad staan vier ligbedden, onder de pergola die voor schaduw zorgt. Het zwembad heeft verlichting (laagspanning). Op de twee grote opblaas-zwembanden kunt u heerlijk ronddobberen. Bij het zwembad staat een pomhuisje, met de pomp- en filterinstallatie en onderhoudsmiddelen. NB het zwembad heeft een aflopende diepte van 1.20 - 1.80 meter. Duiken is daarom gevaarlijk en verboden!

Garden Cottage

Tussen het parkeerdeck en de Bale bengong is een klein huisje toegevoegd. Het is thans in gebruik als extra studeer- en werkplek. Voorzien van badruimte met douche en toilet. Studeervertrek voorzien van AC. Roken is binnen niet toegstaan. Met prachtig uitzicht over tuin en zee.

Bale bengong

Ook de bale benong is voorzien van een matras, met rolkussens en kussentjes. Om te loungen, over de zee te turen, te mediteren, voor of uw ochtend work-out. En, niet te vergeten, een authentieke Balinese massage! (zie Verzorging)

Personeelshuisje

De medewerkers hebben hier de beschikking over een eigen pantry, toilet en mandikamer. Ook de wasmachine, strijkbenodigdheden, droogrekken etc. zijn hier te vinden.

Pluspunt
  • Adembenemende vergezichten,
  • Temidden van natuur en authentieke cultuur,
  • Uitstekende voorzieningen en verzorging,
  • Prachtig huis omringd door terrasvormige tuin,
  • Accommodatie voor 1 - 4 personen,
  • Zwembad met zeezicht
  • Nieuwe stabiele Wi-Fi infrastructuur
  • Vanaf Euro 475 per week
Plaats
Villa Sarah Nafi
Huidig ​​weer
Huidig ​​weer
25°c
Plaatselijke regen in de omgeving